bannerPos

Ny teamchef i SLF

Carsten Friis - ny teamchef for driftsøkonomi og virksomhedsrådgivning i SLF.
14-08-2020 12:12

SLF har ansat 43-årige Carsten Friis som teamchef for driftsøkonomi & virksomhedsrådgivning i Vojens. 

Han er uddannet landmand og jordbrugsteknolog og kom som helt nyuddannet i praktik hos SLF, hvor han senere blev fastansat og gennem fire år arbejdede som drifts- og virksomhedsrådgiver. Så han kender SLF, kolleger, arbejdsgange og kunderne godt. 

- Det er sjovt at være med der, hvor der sker en god udvikling, og jeg glæder mig til at styre en afdeling i den retning, som markedet efterspørger, så vi fortsat kan yde den rette rådgivning til kunderne. Dansk landbrug er i en rivende udvikling, så som rådgivningsvirksomhed må vi hele tiden rette ind og udvikle os, hvis vi fortsat skal sikre vores eksistensberettigelse, siger Carsten Friis. 

Derudover glæder Carsten Friis sig til at møde kunder og medlemmer i SLF. 

- Jeg brænder for landbruget, og jeg kæmper for kunderne. Derfor ønsker jeg at skabe gode løsninger for landmanden, så han eller hun oplever vækst og udvikling på bedriften. Det handler om at få skabt et gensidigt rådgivningsforløb, hvor der er tillid og respekt for hinanden, pointerer Carsten Friis. 

Carsten Friis er hentet fra en lignende stilling i LandboSyd. 

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next