Få et indblik i de nye muligheder for økologisk landbrug

Velas i Vissenbjerg inviterer til en eftermiddag, der dykker ned i fremtiden for dansk økologi.

Der er ingen tvivl om, at den nye landbrugsreform påvirker sædskiftet i det økologiske landbrug, og derfor er der også behov for, at økologerne over hele landet tager bestik af situationen.

Netop derfor inviterer Velas til arrangementet Nye muligheder for økologisk landbrug, onsdag den 30. november fra klokken 13 til 16.15, hvor deltagerne får et overblik over, hvordan den nye landbrugsreform påvirker sædskiftet i det økologiske landbrug og dermed også de biodiversitetstiltag, man kan sætte i søen.

I halen på energikrisen foranlediget af krigen i Ukraine er det også et åbent spørgsmål, hvordan efterspørgslen på økologiske varer vil være på et større plan. Derfor vil DLG også give et bud på, hvordan det økologiske marked udvikler sig i energikrisen, og hvordan de ser prisscenarierne de kommende år.

Sidst men ikke mindst vil der være oplæg med virksomheden Agreena, der de sidste par år har handlet med CO2-certifikater. Her vil Agreena sætte ord på, hvordan man helt konkret handler certifikaterne, hvad man får ud af det, hvordan det øger indtjeningen, og hvad det kræver af den enkelte økolog.

Der vil blive serveret både kaffe og kage undervejs. Tilmelding skal ske på Velas’ hjemmeside.

Læs også