bannerPos

- Det har været sjovt og lærerigt

Der er ingen tvivl om, at de 45 medarbejdere har været nøglen til succesen, fortæller Eskild Hansen, formand for bestyrelsen i Hospoda Invest A/S, der for nylig solgte en slovakisk svinefarm til FirstFarms A/S for 185,7 millioner kroner. Foto: Morten Ipsen

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
27-07-2019 10:02
Lolliken Eskild Hansen var aktionær og formand for bestyrelsen i den slovakiske storfarm, som FirstFarms for nylig overtog for 185,7 millioner kroner. Han vurderer, at projektet blev en succes på grund af god timing, dygtige medarbejdere, velvillige långivere og et konstant fokus på strategiske mål.

Lige nu er Eskild Hansen, Langø sydvest for Nakskov, bare glad for, at salget af den slovakiske farm, som han var formand for igennem 15 år, er overstået. I sidste uge solgte ni aktionærer – heraf tre storaktionærer – deres aktier i Hospoda Invest A/S til det danskejede selskab FirstFarms A/S for 185,7 millioner kroner. 

- Salgsprocessen tog otte måneder, men det er kørt uden problemer med FirstFarms, også takket være

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

L&F indkalder til stormøde om vand på markerne

Landbrug & Fødevarer indkalder til stormøde på grund af de store mængder regn, der skaber problemer for danske landmænd. Kommuner og stat må tage ansvar, lyder det.

Pattevasker sørger for ens forberedelse hver gang

Hos mælkeproducent Knud Erik Therkildsen fra Djursland har investeringen i en pattevasker gjort, at køerne forberedes ens til hver eneste malkning, tre gange i døgnet. Det betyder blandt andet, at de 200 køer hurtigere lægger mælk ned og i dag kan malkes hurtigere end tidligere.

Er Miljøministeriet til skade eller gavn for landdistrikterne?

Dønningerne efter 1968 medførte en favorisering af den boglige skole. En ny intellektuel klasse opstod, som var nødt til at kassere den mere naturnære og erfaringsbaserede viden for at få lebensraum.

Fra næste uge begynder fremrykningen

Forud for påsken er der behov for at rykke et stort antal grise frem, og det begynder allerede fra næste uge.

Får fast forankring på Falster

Rådgivningsvirksomheden Agrovi, der tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Falster og udvider medarbejderstaben.

Stormøde om oversvømmelserne

Mange parcelhusejere, sommerhusejere og landmænd oplever dagligt kampen mod de massive mængder vand, som ikke i tilstrækkeligt omfang bliver håndteret af myndighederne. Der er brug for, at de tager deres ansvar omkring vandløbene alvorligt, og sikrer bedre mulighed for gennemstrømning. Derfor indkalder Landbrug & Fødevarer, Danske Vandløb samt Ålauget GST - Gudenåen - Silkeborg - Tange Sø til stormøde om de massive oversvømmelser, som vi ser landet over.

Jubilæumsdyrskue i Horsens

Der satses igen i år på nye og spændende aktiviteter for gæsterne på Dyrskuepladsen i Horsens.

De første tegn på økonomiske corona-effekter

Var man i tvivl om, at der ville være en vækstmæssig regning at betale for coronavirusudbruddet, så kan nye tal måske overbevise, lyder det fra Nykredit.
Side 1 af 1775 (35496 artikler)Prev1234567177317741775Next