Plantetræf nær Århus

I år afholdes LMO Plantetræf den 7. juni i Harlev ved Aarhus.

I år afholdes LMO Plantetræf den 7. juni på forsøgsarealerne ved Lyngbygaard i Harlev. Det sker fra klokken 13.00 til 20.30.
I demomarken er der anlagt et stort antal parceller med forskellige sorter, gødninger og planteværnsprodukter, hvor forskellige strategier er afprøvet:
- I løbet af dagen får man rig mulighed for deltage på de forskellige poster, hvor vore dygtige planteavlsrådgivere fortæller, hvordan man helt konkret kan bruge resultaterne hjemme på egen bedrift, siger Ole Møller Hansen, der er afdelingsleder i LMO Planteavl.
Udover LMOs planteavlskonsulenter er der blandt andet repræsentanter fra gødningsfirmaer, såsædsfirmaer, kemikaliefirmaer. Mange produkter er afprøvet på demonstrationsarealerne, og til plantetræffet vil man orientere om resultaterne og om brugen af deres produkter. 
Fokuspunkterne ved LMO Plantetræf vil i år blandt andet være: Dyrkning af vinterhvede, vinterraps, rug og hestebønner. Ligesom der også vil blive fortalt om sprøjte- og pløjeteknik, livet under jordoverfladen og »no till-teknik«.
 

Læs også