Deltagere kan se Bredal-maskine efter i sømmene

Efter premieren ved Roskilde Dyrskue, hvor Bredal præsenterede sin innovative XE-sprederløsning til kalk og gødning, går turen nu hinsidan til Borgeby Fältdagar, hvor gæsterne får mulighed for at se den nye XE-spreder, der er seks meter bred.

XE-sprederværket tilbydes på de bugserede vogne K105XE, K135XE og K165XE, som alle kan anvendes til spredning af både kalk og handelsgødning. Når XE-værket foldes ud hydraulisk, er de to spredertallerkner placeret med en afstand på 6 meter, og de fødes via to transportbånd.

Dermed øges arbejdsbredden til 48 meter med handelsgødning og 30 meter med kalk – sidstnævnte er markedets bredeste. Tidligere var den maksimale spredning 12-16 meter for kalk.

Viser flaget i Sverige

Et vigtigt formål med Bredals deltagelse på Borgeby er at understøtte de svenske forhandlere, der deltager på Borgeby med egne stande. Det er GÖMA, Maskingruppen og OP Maskiner, der alle er autoriserede Bredal-forhandlere.

- Vi har gennem de senere år forstærket indsatsen på det svenske marked med en række stærke forhandlere. Når vi deltager på messen i Borgeby er det for at vise flaget blandt svenske landmænd og maskinstationer og for at støtte forhandlerne, siger Jacob Bangsgaard fra Bredal.

Bredal ser generelt et stort potentiale i det svenske marked, og tilstedeværelsen på Borgeby Fältdagar er et udtryk for, at virksomheden er villigt til at prioritere indsatsen og bruge ressourcer på dialogen med de svenske landmænd. Borgeby Fältdagar afvikles i år den 26. og 27. juni.

hka

Læs også