bannerPos

Forsikringsmægler: Landmændenes forsikringer er for tilfældige

Især landmændenes personforsikringer er ofte meget tilfældigt sammensat. Der kan ligge mange penge i at få det gået igennem, alene fordi der er ret store prisforskelle mellem forsikringsselskaberne, siger forsikringsmægleren Peter Quitzau.

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
19-01-2018 14:26
Mange landmænd har huller i dækningen på deres forsikringer. Den økonomiske betydning kan være meget stor i tilfælde af en skade, lyder det fra en forsikringsmægler.
Landmændene kan blive meget bedre til at forsikre sig, både hvad angår prisen og dækningen på forsikringerne, mener forsikringsmægleren Peter Quitzau, der er medejer af DLBR Forsikringsmægler A/S.
Peter Quitzau fortæller, at DLBR Forsikringsm

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.
Side 1 af 1852 (37037 artikler)Prev1234567185018511852Next