bannerPos

Forsikringsmægler: Landmændenes forsikringer er for tilfældige

Især landmændenes personforsikringer er ofte meget tilfældigt sammensat. Der kan ligge mange penge i at få det gået igennem, alene fordi der er ret store prisforskelle mellem forsikringsselskaberne, siger forsikringsmægleren Peter Quitzau.

Morten Ipsen

Journalist
19-01-2018 14:26
Mange landmænd har huller i dækningen på deres forsikringer. Den økonomiske betydning kan være meget stor i tilfælde af en skade, lyder det fra en forsikringsmægler.
Landmændene kan blive meget bedre til at forsikre sig, både hvad angår prisen og dækningen på forsikringerne, mener forsikringsmægleren Peter Quitzau, der er medejer af DLBR Forsikringsmægler A/S. br /> Peter Quitzau fortæller, at DLBR Forsikringsmæglerne, der har ti ansatte, finder »mange huller i osten«, når de kigger på skadesforsikringer i landbruget.

Vil du læse det hele?

Få 14 dages gratis digital adgang, uden binding

Indtast din e-mail og få tilsendt en adgangskode med det samme

Opret gratis abonnement

Danske landmænd har i 25 år hjulpet kolleger i Sydøstasien

Danske landmænd på studietur til Cambodia og Vietnam blev i 1994 starten på en langsigtet hjælp til kollegerne i de krigshærgede lande.

Stadig stort behov for vanding

Behovet for vanding er stadig stort i store dele af Danmark, hvor tørkeindekset målt mandag lå mellem syv og ti.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Driftsleder: Fungerer soen – så fungerer resten

Udfordringerne med tomme søer og gaspustere var store for et år siden på Ødum Engholm ved Hadsten. Et forsøg i besætningen med tang fra de norske fjorde har imidlertid vist sig som problemløser.

Kun de ti procent bedste slagtesvineproducenter lavede overskud i 2018

Kun de cirka ti procent bedste slagtesvineproducenter formåede at lave overskud i deres driftsgren i 2018, viser nye Business Check-tal.

Valggyser i vente for tidligere landboformand

Venstre står til at få tre-fire mandater i Europa-Parlamentet. Den tidligere mangeårige KHL-formand, Asger Christensen, der er EU-kandidat for Venstre, er formentlig lige på vippen til at blive valgt ind.
Side 1 af 1543 (30858 artikler)Prev1234567154115421543Next