bannerPos

Forsikringsmægler: Landmændenes forsikringer er for tilfældige

Især landmændenes personforsikringer er ofte meget tilfældigt sammensat. Der kan ligge mange penge i at få det gået igennem, alene fordi der er ret store prisforskelle mellem forsikringsselskaberne, siger forsikringsmægleren Peter Quitzau.

Morten Ipsen

Redaktionschef
19-01-2018 14:26
Mange landmænd har huller i dækningen på deres forsikringer. Den økonomiske betydning kan være meget stor i tilfælde af en skade, lyder det fra en forsikringsmægler.
Landmændene kan blive meget bedre til at forsikre sig, både hvad angår prisen og dækningen på forsikringerne, mener forsikringsmægleren Peter Quitzau, der er medejer af DLBR Forsikringsmægler A/S. br /> Peter Quitzau fortæller, at DLBR Forsikringsmæglerne, der har ti ansatte, finder »mange huller i osten«, når de kigger på skadesforsikringer i landbruget.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next