Tysk virksomhed køber W. Domino

Den tyske virksomhed Weda Dammann & Westerkamp køber maskinfabrikken W. Domino A/S uden for Vejle.

Weda Dammann & Westerkamp, en tysk virksomhed med speciale i fremstilling af udstyr til svineproduktion, har i oktober overtaget W. Domino A/S i Ølholm uden for Vejle.

W. Domino har 23 medarbejdere og har speciale i fremstilling af foderautomater, vægtsystemer og udmugningsanlæg primært til svineproduktion.

- Med Weda og W. Domino er det to meget erfarne og moderne virksomheder, som nu går sammen, udtaler Klemens Westerkamp, administrerende direktør for Weda.

Weda har eksisteret i mere end 80 år og har mere end 50 års erfaring i landbrugsbranchen og arbejder i hele verden. Domino har eksisteret i mere end 60 år og har indtil videre hovedsageligt fokuseret på det europæiske marked.

Stort forhandlernetværk

Allan Trøjborg, administrerende direktør, i W. Domino A/S fortsætter i virksomhedens ledelse, mens Volker Schönig bliver administrerende direktør. Den danske virksomheds økonomidirektør, Judith Domino, fortsætter i samme funktion.

Weda Dammann & Westerkamp GmbH har 150 medarbejdere i sit hovedkvarter i Lutten, Tyskland, og er med egne ord verdensledende indenfor fremstilling af vådfodringsanlæg.

Virksomheden er repræsenteret i mere and 50 lande.

Læs også