Staldservice-firma etablerer afdeling på Sjælland

P. Andersen Staldservice, der er salgs- og servicepartner for Skiold, har åbnet ny afdeling i Herlufmagle, hvor der bliver 24-timers adgang til et nyt pluk-selv-lager.

P. Andersen Staldservice, der igennem de sidste mange år har været salgs- og servicepartner for Skiold, har åbnet ny pluk-selv-lager i Herlufmagle på adressen Håndværkervej 25C, da Skiold har valgt at nedlægge deres afdeling på Sjælland.

Den nyetablerede afdeling er et selvbetjeningslager, som har åbent alle 24 døgnets timer syv dage om ugen.

- Jeg ved godt, at nogle vil synes, at det er en tilbagegang for Skiold at nedlægge deres afdeling på Sjælland, men til gengæld har vi åbnet et helt nyt pluk-selv-lager, som har åbent 24/7 og giver vores kunder mulighed for at afhente de dele, de står og mangler, forklarer Peter Andersen, der er indehaver af firmaet.

Styres via tast-selv-kode

- Og der er jo rigtig mange af vores kunder, som selv har ansatte til at klare mindre reparationer, og derfor er et pluk-selv-lager en rigtig god ide for dem – og selvfølgelig kan alle ringe til os for at få arbejdet udført. Også kunder uden en serviceaftale kan mod et mindre beløb bruge det nye koncept, forklarer han.

- Vi har kunder, der har faste aftaler på deres anlæg, og de vil få en tast-selv-kode, så de kan gå ind på lageret og plukke de varer, de mangler. Og så bliver det registreret via koden, at de har været der, slutter han.

Læs også