Hvem skal være »Årets Øko-elev« 2023?

For femte gang uddeler Landbrug & Fødevarers Økologisektor prisen »Årets Øko-elev«, og der er åbent for nomineringer nu. Så har du en elev på bedriften eller på skolebænken, som fortjener et stort skulderklap for deres interesse for økologien, så er det nu, du skal indstille dem.

Selve kåringen sker i forbindelse med Økologisektionens årsmøde den 26. oktober 2023 på Landbrugsskolen Hansenbjerg i Kolding. Men det er nu, der skal indstilles kandidater.

L&F leder efter landbrugselever – uanset uddannelsestrin i landbrugsuddannelsen eller på landbrugets lederuddannelser – der viser en særlig interesse og nysgerrighed for den økologiske- produktionsform og håndværk. Unge, der tør tage initiativ, som viser stor faglighed og engagement, samt tør udfordre vanetænkning i klasselokalet eller ude på praktikpladsen og som bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø.

Med titlen som »Årets Øko-elev« følger – ud over æren – en første præmie på 5.000 kroner. 2. pladsen modtager 2.500 kroner, og endelig kåres »Årets bobler«. Til alle tre priser følger desuden et abonnement på magasinet »Økologi – Inspiration til jordbruget«.

Læs også