Broholm-dressur for 15. gang

Efter ugers bekymring for den smitsomme herpesvirus glæder arrangør Anne Lütken sig over, at Broholm Horseshow nu med sikkerhed bliver afviklet.

Der er glæde hos arrangørerne af Broholm Horseshow den 7. til 10. juni, efter at det torsdag den 17. maj blev meldt ud fra Seges og Rideforbundet, at der ikke er fundet nye tilfælde af den aggressive Herpes virus 1, der i længere tid har floreret i enkelte fynske hestehold. Anbefalingen om at undgå gruppeopstaldning er dermed ophævet.

Det betyder, at når regerende mester, Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, og de andre fantastiske dressur og paradressurprofiler, der har meldt deres ankomst på Broholm, trækker ind i stalden, så er alle boksene blevet desinficeret efter opsætning. Staldene har samtidig været lukket for heste udefra i ugerne efter de første udbrud, så arrangørerne kan med sikker hånd byde velkommen til de berømte firebenede i stalden.

Fra torsdag den 7. og frem til og med søndag den 10. juni er det 15. gang, at Broholm Gods lægger rammer til de danske mesterskaber i dressur, og igen i år er det et stjernespækket felt, der stiller til start i DM-klasserne for dressur og paradressur og Agria U25 mesterskab.

Udover at rytterne rider om danske medaljer, er Broholm Horseshow i år også udtagelsesstævne til World Equestrian Games i Tryon, USA, så Anne Lütken og alle de frivillige, der hvert år er krumtappene i afviklingen af stævnet glæder sig til at se en masse fantastisk sport.

 

Læs også