Mange til åbne huse

Både hos KSM i Kissendrup, i Nr. Højrup og Flemløse var der stor interesse ved forrige uges arrangementer.

Blandt nyhederne for de mange besøgende hos Flemløse Maskinforretning var den nye forhandling af Bednar redskaberne. En del af maskinhandler Hans Andersens store hobby igennem 35 år var udstillet på åbent hus-dagen i Flemløse.

De fynske landmænd længes for alvor efter forårssolen, da det snart kan blive tid til de presserende gøremål i markerne.

Ventetiden har rigtig mange udfyldt med besøg ved de traditionelle åbent hus-arrangementer i maskinforretningerne. Både til en hyggesnak med kolleger over et par pølser og en pilsner, for at studere tilbuddene på nye og brugte traktorer, maskiner og redskaber, og for at gøre en god handel i landbrugsbutikkerne.

Således var der i forrige uge ikke mindre end tre store arrangementer at køre til på Fyn – henholdsvis hos KSM i Kissendrup, O. Søndergaard & Sønner i Nr. Højrup, samt i Flemløse Maskinforretning.

 Rekordmange besøgende

Fra alle tre steder rapporteres om rekordmange besøgende.

- Der var flere end sidste år, og der var godt gang i handlen af både nyt og brugt. Blandt andet fik vi solgt fem brugte enheder i dagens løb, lyder meldingen fra maskinhandler Lars Søndergaard.

Hos Flemløse Maskinforretning var alle parkeringspladser og bordene i værkstedet fyldt godt op hele dagen igennem. Også her blev der købt både nye og brugte maskiner, blandt andet gødningsspredere og sprøjter til sæsonen.

På pladsen var der tillige udstillet flere IH Farmall-modeller af maskinhandler Hans Andersens samling på ikke mindre end 16 traktorer, heraf nogle fra 1940’erne.

Læs også