Mejlby & Vilsgaard overtager BMH

Mejlby & Vilsgaard A/S har samtidig underskrevet en ny forhandlerkontrakt med John Deere International

Efter længere forhandlinger er ejerne af Mejlby & Vilsgaard A/S og ejerne af BMH A/S ny blevet enige om, at Mejlby & Vilsgaard opkøber driftsaktiviteterne fra BMH A/S.

Overtagelsen sker med virkning fra den 19. november, og hos BMH A/S – der er autoriseret John Deere-forhandler i det sønderjyske – er der tilfredshed med sagens udvikling:

- Jeg er glad for denne løsning, som i høj grad tilgodeser kunder og medarbejdere, siger direktør i det nu tidligere BMH A/S Finn Jørgensen i en pressemeddelelse.

Finn Jørgensen vender tilbage til industrien som indehaver af Maskinfabrikken Finsø A/S, mens hovedparten af de øvrige medindehavere af BMH A/S fortsætter deres virke under Mejlby & Vilsgaard A/S.

Mejlby & Vilsgaard A/S er resultatet af en fusion af Mejlby Agro A/S og Vilsgaard A/S i 2012.

- Formålet dengang var at skabe en stærk og innovativ John Deere forhandler. Det er sket, og vi drager i dag store fordele af hinandens kompetencer og ressourcer. Med de to velrenommerede afdelinger i Sønderjylland også, bliver denne konsolidering endnu stærkere – og er en naturlig forlængelse af vores strategi, lyder det fra direktør hos Mejlby & Vilsgaard A/S Carsten Greiffenberg.

Kendte ansigter

Samtidig har Mejlby & Vilsgaard A/S underskrevet en ny forhandlerkontrakt med John Deere International.

Mejlby & Vilsgaard A/S vil nu servicere kunderne i både Nord- og Sønderjylland gennem fem udsalgssteder beliggende i Brønderslev, Mejlby ved Nørager, Redsted på Mors, Vejrup ved Bramming samt Bredebro.

- Områdets kunder vil derfor fortsat blive betjent af kendte ansigter – om det så gælder service, reservedele eller salg, fastslår Carsten Greiffenberg.

Læs også