Ægge-alternativ sparker plantebaseret satsning i gang
Den Danish Agro-ejede æggeproducent Dava Foods har oprettet en ny afdeling med fokus på plantebaserede fødevarer. Første produkt i rækken er i direkte konkurrence med selskabets hovedprodukter.

»No Egg« kan ifølge Dava Foods bruges til at lave røræg, som man kender det fra almindelige æg. Fotos: Dava Foods
Dava Foods bliver nu det seneste selskab i rækken af fødevareproducenter, som supplerer sine animalske produkter med et plantebaseret alternativ.
Selskabet, der er ejet af Danish Agro, lancerer nu et flydende alternativ til æg baseret på kikærter. Produktet hedder således »No Egg« og kan ifølge Dava Foods bruges til at lave røræg eller som erstatning i tærter og dej.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her