Ægge-alternativ sparker plantebaseret satsning i gang

Den Danish Agro-ejede æggeproducent Dava Foods har oprettet en ny afdeling med fokus på plantebaserede fødevarer. Første produkt i rækken er i direkte konkurrence med selskabets hovedprodukter.

Dava Foods har lanceret »No Egg« i en 230 gram flaske til dansk detailhandel og i en én-kg flaske til den danske foodservicesektor. Ægge-alternativet kan også bruges i tærter eller bagværk.

Dava Foods bliver nu det seneste selskab i rækken af fødevareproducenter, som supplerer sine animalske produkter med et plantebaseret alternativ. 

Selskabet, der er ejet af Danish Agro, lancerer nu et flydende alternativ til æg baseret på kikærter. Produktet hedder således »No Egg« og kan ifølge Dava Foods bruges til at lave røræg eller som erstatning i tærter og dej.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også