Danish Crown vil hente merbetaling med fokus på bæredygtighed og færre kunder
Som et led i sin spareplan vil det danske slagteri finde besparelser i at fokusere på færre, men større kunder, der også vil betale mere for sporbarhed og bæredygtighed.

Arkivfoto
Fjernmarkeder som Kina, Japan og Australien ud af Europa har ofte lagt grundlaget for en høj afregning hos Danish Crown. Men i takt med at de markeder er lukket i som følge af en større egenproduktion, har Danish Crown været nødt til at gå til det europæiske marked med sit ferske kød.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her