Innovation 22-10-2021 14:46:41 Kunstige æg på vej mod Europas kølediske Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet har givet grønt lyst til den ingrediens i mungbønne-proteiner, der bruges i Eat Justs æggeerstatningsprodukt. Dermed er vejen banet for virksomheden for at lancere sit »JUST Egg« plantebaserede alternativ i Europa. Sådan her kan kølediskene snart komme til at se ud i Europa, efter at ESFA har godkendt den vigtige mungbønne-ingrediens i Eat Justs Just Egg-produkter. Foto: Eat Just Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Victor Juul Grønbæk Gem Producenten af alternative proteinfødevarer, Eat Just, er kommet et skridt tættere på at udvide salget af virksomhedens æg fremstillet af mungbønner i Europa - et centralt marked for plantebaserede produkter. Vil du læse mere? Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst. Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder. Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen. Prøv os for 10 kr. om ugen Læs også Æggebakkeproducent beholder markedsandele i vanskeligt kvartal Midt i pengekrise: Plantebaseret æggeproducent modtager tiltrængt kapitalindsprøjtning