Innovation 22-10-2021 14:46:41 Kunstige æg på vej mod Europas kølediske Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet har givet grønt lyst til den ingrediens i mungbønne-proteiner, der bruges i Eat Justs æggeerstatningsprodukt. Dermed er vejen banet for virksomheden for at lancere sit »JUST Egg« plantebaserede alternativ i Europa. Sådan her kan kølediskene snart komme til at se ud i Europa, efter at ESFA har godkendt den vigtige mungbønne-ingrediens i Eat Justs Just Egg-produkter. Foto: Eat Just Af Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk 23 74 12 37 Gem Producenten af alternative proteinfødevarer, Eat Just, er kommet et skridt tættere på at udvide salget af virksomhedens æg fremstillet af mungbønner i Europa - et centralt marked for plantebaserede produkter. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Forrige artikel Næste artikel Læs også Æggebakkeproducent beholder markedsandele i vanskeligt kvartal