Ny elektrisk minilæsser hos Stenderup

Stenderup er blandt maskinudstillerne på Ribe Dyrskue, og er dansk importør og forhandler af Bobcat, der nu lancerer ny elektrisk minilæsser med typebetegnelsen T7X, der er drevet af et 60,5 kWh lithium-ion-batteri.

Bobcat lancerer elektrisk minilæsser med op til 8 timers nonstop drift. Den nye elektriske læsser præsterer langt bedre end de dieselbaserede minilæsser med samme udstyr. Læsseren kommer på markedet i 2024.

Stenderup A/S er blandt maskinudstillerne i forbindelse med Ribe Dyrskue. Her vil man vise sit program af maskiner frem, der blandt andet omfatter programmet inden for Bobcat, som man er importør af.

Og der er nu igen nyt på programmet inden for Bobcat. De nye Bobcat-læssere, hvor batteriet og det elektriske drivsystem genererer stor ydeevne med øjeblikkeligt drejningsmoment, er op til tre gange større end traditionelle læssere.

Den kraftfulde læsser balancerer bæredygtighed og er en nul-emissionsmaskine, der ifølge Bobcat præsterer langt bedre end de dieselbaserede minilæssere med samme udstyr.

T7X kan køre i op til otte timer på en enkelt opladning afhængigt af anvendelsen, hvilket giver de fleste operatører mere end en hel dags arbejde, når pauser og nedetid tages i betragtning. En fuld opladning tager cirka 10 timer.

På nuværende tidspunkt bliver T7X skid-steer-læsseren præsenteret som en prototype-maskine, men ifølge Bobcat kommer den nye minilæsser på markedet i 2024.

Læs også