Flere besøgte årets dyrskue i Ribe

8.300 gæster lagde vejen forbi Ribe Dyrskue i fredags – cirka 2.000 flere end sidste år. Arrangørerne ser tilbage på et vellykket og velbesøgt skue, hvor også erhvervsudstillere havde medvind, blandt andet med markering af traktorsalg i millionklassen.

Vejret var i den grad med arrangørerne af Ribe Dyrskue, der fredag kunne opleves i hjertet af Ribe.

For mens sidste års tørkeagtige hedebølge blot kunne lokke 6.300 gæster til skuet, kunne arrangørerne fredag sidst på eftermiddagen med glæde konstatere, at hele 8.300 gæster havde lagt vejen forbi dyrskuepladsen på Hovedengen i Ribe, der traditionen tro dannede rammen om årets dyrskue, der var nummer 154 i rækken.

- Ribe Dyrskue blev igen i år afviklet i meget fint vejr. Der var hele dagen en god stemning på Hovedengen med smil, snak, hygge og sjove oplevelser for publikum, konstaterer tovholder for Ribe Dyrskue, Jens Christiansen.

Og ligesom sidste år blev Ribe Dyrskue igen i år velsignet med meget varmt og tørt sommervejr:

- Dyrene klarede sig fint med god pasning og masser af vand. Det samme gjorde udstillerne. Masser af vand, konstaterer Jens Christiansen.

 

Traktorsalg i millionklassen

En af udstillerne på Ribe Dyrskue, der er yderst tilfreds med både skuet og maskinåret 2019, er indehaver af Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe, Søren Holst Sørensen.

Han har netop solgt ikke mindre end otte spritnye Case IH Puma-traktorer til Torben Kamp, der driver Skamstrup Maskinstation ved Nordenskov. En ordre til godt 14 millioner kroner, og den blev markeret i forbindelse med Ribe Dyrskue med et glas champagne i sommersolen.

Hér havde Søren Holst Sørensen og medindehaver Lars Andersen valgt at markere den flotte traktorhandel med Torben Kamp samt Heine Slyk Søe, der er produktansvarlig for Case IH i hele Norden samt Baltikum

Ribe Dyrskue næste år er selvfølgelig sidste fredag i juli – i 2020 er det 31. juli.

 

Læs også