Mæglervirksomhed i mere end tre årtier

Historien om Agriteam Brørup går mere end 30 år tilbage, hvor ejendomsmægler H.C. Hansen overtog en mæglervirksomhed i byen – der siden blev en del af Agriteam-familien

LANDBRUGSMÆGLERE Det er erfarne kræfter man møder hos Agriteam Brørup Ejendomsmæglerfirmaet ApS.

Og der er sket en rivende udvikling i virksomheden, som ejendomsmægler & valuar, MDE, H.C. Hansen overtog i 1988 efter den daværende ejer Arne Elbæk, og som han i dag sammen med ejendomsmægler & valuar, MDE, Lise Lotte Lund er ansvarlig indehaver og direktør for.

Lise Lotte Lund blev medindehaver i 2004 – en beslutning som H.C. Hansen er glad for i dag:

-  Det har været en hel befrielse omkring det administrative og økonomi, hvor det er godt med to personer ved beslutninger.

Herudover består teamet i Brørup af kontor- og markedsføringschef, Mona Wozny, der står for markedsføring og sagsbehandling, samt Bente Høhrmann, der er advokatsekretær og ansvarlig for sælgerrepræsentation, ”after sale” og anden sagsbehandling.

Seneste skud på stammen er Leo Møller, der er skovbrugskonsulent, og ekspert indenfor vurdering og salg af skov, frijord samt natur- og lystejendomme.

Omkring beslutningen om i sin tid at gå med i Agriteam-gruppen er hverken H.C. Hansen eller Lise Lotte Lund i tvivl – det har været en fordel og givende på alle plan.

- Vi får rigtig meget ud af samarbejdet, konkluderer Lise Lotte Lund.

-  Sammen har vi meget specialviden om alle landbrugssektorer eksempelvis køer, svin, mink etc., konstaterer H.C. Hansen.

Læs også