Chokoladebitter nyhed: Tørt vejr og varme truer Elfenbenskystens kakao

Tørt vejr og varme sidste uge ved Elfenbenskystens centrale kakaodyrkende regioner truer nu med at reducere mængden og kvaliteten af produktionen fra april til september, lyder det fra landmænd i den påvirkede region, mens forholdene forblev gode i andre regioner.

Vil du læse mere?

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Prøv 30 dage for 30 kroner

Allerede abonnent?

Læs også

Kapitalforvalter: Investeringsomkostningerne skal ned for at få afkastet op
Britisk fødevareeksport til EU styrtdykker
Rådgiver: Den lange rente falder til ro igen
Trods fugleinfluenza: Ukraine genoptager eksporten af fjerkræ til EU
'Æg-ceptionel' udvikling: Andelen af økologiske æg fordoblet på ti år
Høje forventninger: Thailand satser på cannabis som ny stor indtjeningsafgrøde