Fra arbejdspres til høns

Vores nye, himmerlandske Faglig Føljeton-vært Lars Bredahl er formand for æg- og fjerkræudvalget under Økologisk Landsforening, og så har han 14.000 æglæggere.

For nogle år siden levede han i en stresset tilværelse indenfor strategi og ledelse. Men en dag blev han forelsket i livet som ægproducent, og det hektiske liv blev lagt på hylden.

Følg med i Lars Bredahls tanker om økonomi indenfor fjerkræbranchen, dyrevelfærd og årtiernes jagt på høns, der kan lægge flere og større æg, hvilket har ført til, at omtrent 85 procent af de danske æglæggere i dag har brystbenbrud.

– Det er den største udfordring i min tid, siger han.

Faglig føljeton

Side 8-9

Foto: Tenna Bang

DR kritiserer DR

DR’s egen lytter- og seerredaktør kritiserer DR for at have undladt at forholde sig til en række kritiske påstande ovenpå dokumentaren om drikkevandet på Nordfyn. Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse er dog utilfreds med et efterfølgende redaktør-svar.

Politik

Side 2-3


Den perfekte storm

Den perfekte storm har ramt de danske svineproducenter, mener formanden for Danske Svineproducenter. Skyhøje omkostninger kombineret med meget lave indtjeninger udgør en sprængfarlig cocktail. Læs hvad han og advokat Jens Axel Kruchov mener, du som svineproducent bør gøre.

Svin

Side 6-7
 

Læs også