høst-tour

Vi skriver om høsten
- HVER DAG!

Vi glæder os altid til at høste – og til at blive færdige

Hos Jens Henrik Andersen i Bogense på Nordfyn er der fuld gang i høstarbejdet. Og lige så meget, som han glæder sig til at høsten går i gang, lige så meget glæder han sig nu også til at blive færdig.


Jens Henrik Andersen er sjette generation i Bogense på Nordfyn, hvor han sammen med sin bror, Morten Andersen, driver landbruget Enghavegaard ApS med 800 søer, smågrise og slagtegrise samt 700 ha korn og raps. Jens Henrik Andersen læsser i første omgang høstudbyttet af i egen lade. Senere bliver det indleveret til DLG i lastbiler, som han bestiller hos den lokale vognmand. Jens Henrik Andersen i fuld gang bag rattet. Her er det raps, der høstes.

Jens Henrik Andersen er sjette generation i Bogense på Nordfyn, hvor han sammen med sin bror, Morten Andersen, driver landbruget Enghavegaard ApS med 800 søer, smågrise og slagtegrise samt 700 hektar korn og raps. Høsten er i fuld gang hos Jens Henrik Andersen, men på grund af vådt og omskifteligt vejr er der stadig en del, som han skal nå at få i hus i løbet af de næste par uger.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også