Kom til Kalvens Dag

Efter to udsolgte år er Kalvens Dag nu på banen for tredje år i træk. En dag, der bringer ny viden for alle med interesse for kalve.

Det er tredje gang, at Seges Innovation inviterer til Kalvens Dag, der finder sted tirsdag den 14. november. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Det er en hel dag, som bliver dedikeret til kalven, så landmænd – såvel mælkeproducenter som slagtekalveproducenter, kalvepassere, rådgivere og andre kalveentusiaster kan komme hele vejen rundt om kalven.

Der er således et bredt program for dagen, som starter ud med kvægbrugserhvervets syn på småkalve ved formanden for L&F Kvæg, Christian Lund.

Dernæst vil der være indlæg fra både konsulenter, dyrlæger og landmænd om alt fra værktøjer i DMS, management og fodring til sundhed og smittebeskyttelse.

Dagen afrundes med, at der bliver mulighed for at stille spørgsmål til et kalvepanel bestående af Mogens Vestergaard, Annedorte Jensen, Lene Jensen, Trine Fredslund Mathiesen, Terese Jarltoft og Henrik Læssøe Martin.

De første to gange, at Kalvens Dag blev afholdt, var der udsolgt, så arrangørerne opfordrer til, at man ikke tøver for længe med at tilmelde sig Kalvens Dag 2023.

Læs også