bannerPos

Danish Crown: Markedet for okse- og kalvekød står stille

- Hjemmemarkedet melder om fortsat god efterspørgsel efter udskæringer til grillen takket være det smukke sommervejr, mens salget af hakket kød forløber roligt, lyder det fra Danish Crown i en markedsberetning. Arkivfoto
19-08-2020 10:14

Markedet for okse- og kalvekød fortsætter uændret i forhold til sidste uge, lyder det i en markedsberetning fra Danish Crown.

Markedet for okse- og kalvekød fortsætter uændret i forhold til sidste uge. Tilførslerne af slagtedyr er stabile, og afsætningen forløber godt.

Sådan lyder det i en markedsberetning fra Danish Crown, der er forholdsvis optimistisk hvad angår hjemmemarkedet.

- Hjemmemarkedet melder om fortsat god efterspørgsel efter udskæringer til grillen takket være det smukke sommervejr, mens salget af hakket kød forløber roligt.

Også eksporten til Sydeuropa viser relativt gode takter.

- Eksporten til Sydeuropa er påvirket af ferieafvikling, men der er god efterspørgsel efter rygge og filet samt øvrige udskæringer til sommerretter, skriver Danish Crown i markedsberetningen.

 

 

Skadevoldere kan lure i frøgræs

- Nogle skadevoldere kan være aktive længe i efteråret. Og nogle kan fortsætte deres aktivitet helt frem i foråret. Det kan for eksempel være aksløberens larve eller larver af græsmøl, påpeger Kenneth Svensson fra VKST.

Efterlyser idéer til ny teknologi

Miljøstyrelsen efterlyser ideer til projekter i Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi for perioden 2021-22. Man kan deltage i online-møder og høre om muligheder for at søge medfinansiering.

Flere byrder i branchen

- Jeg er på stående fod langt mere bekymret for corona, end jeg er for afrikansk svinepest i Tyskland, lød det fra sektordirektøren for Seges Svineproduktion på et møde i denne uge.

Der er dømt prisfald på el købt på spotmarkedet

Der er flere forhold, der taler for, at elprisen vil falde, vurderer handelsrådgivningsfirmaet AgroMarkets i en analyse.

DanBred udvider i Danmark

DanBred udbygger sit netværk af opformeringsbesætninger med høj sundhedsstatus til eksport.

Regeringen holder fast i massivt efterafgrødekrav

Igen til næste år skal landmænd reducere kvælstofudledningen med 3.500 tons, hvilket svarer til over 370.000 hektar målrettede efterafgrøder. Det møder kritik fra BL-direktør.
Side 1 af 1930 (38587 artikler)Prev1234567192819291930Next