Mere fynsk New Holland

Glamsbjerg Maskincenter bliver den tredje forhandler på Fyn af Danmarks mest solgte traktormærke.

Fyn har fået endnu en New Holland-forhandler. I forvejen er Kragmann A/S i Middelfart og Egebjerg Smedie ApS begge forhandlere af landets mest solgte traktorer, samt høstmaskiner, redskaber og entreprenørmaskiner. I går blev det så offentliggjort, at Glamsbjerg Maskincenter A/S bliver områdeforhandler. Det sker samarbejde med Lyngfeldt A/S i Hadsten, som er hovedforhandler for Østjylland og Fyn, med i alt ni tilknyttede forhandlere og udsalgssteder.

- Det bliver ikke mindst med fokus på produkterne til have-/park, anlægsgartnere, entreprenører og håndværkere, som bliver en stærk udbygning af sortimentet til netop disse kundegrupper, hvor vi i forvejen har en stor portefølje over det meste af Fyn, siger Kristian Jørgensen om den nye New Holland-forhandling.

Sammen med de øvrige indehavere, Ulrik Bøgelund og Søren Bech Sørensen, glæder han sig over, at de nu har fået et så anerkendt mærke ind i deres velkørende forretning, med den styrkelse for både produktpaletten, salget og værkstedsaktiviteterne det bliver for de i alt 11 medarbejdere.

- Vi vil dermed kunne tilbyde traktorer og maskiner til både vore nuværende kunder og nu også de større traktorer til alle størrelser landbrug og entreprenører. Til gengæld tager vi som udgangspunkt ikke høstmaskiner og redskaber ind i sortimentet, men her henviser til vore to fynske kolleger, siger Kristian Jørgensen.

Nærhedsprincip

Mens branchen i disse år er kendetegnet ved færre og færre maskinforretninger, så går New Holland den modsatte vej med denne nye fynske områdeforhandler. Dermed har mærket 32 udsalgssteder på landsplan, hvor seks hovedforhandlere har ansvaret for hver deres region.

Hertil siger distriktschef Finn Laursen, New Holland Danmark:

- Vi ønsker at bevare nærhedsprincippet. Den personlige kontakt betyder rigtigt meget for kunderne, hører vi gang på gang. Det gælder både i salgs- og servicesituationerne.

Læs også