Gode tilbagemeldinger fra demokørsler

Demokørsler med McCormick X7-624 VT-Drive har givet den danske importør gode tilbagemeldinger og især trækkraft og komfort har imponeret.

McCormick-importøren i Danmark, Helms TMT-Centret A/S, har fået den nye McCormick X7-624 VT-Drive traktor hjem, der var finalist til »Tractor of the Year 2021«, til demokørsel, og traktoren er allerede testet på dansk jord med gode resultater.

Ifølge Jakob Helms, Helms TMT-Centret, har demokørsler vist gode resultater, blandt andet har trækkraft og komfort imponeret.

- McCormicks VT-Drive trinløse transmission arbejder i fire grupper og sikrer altid minimum 70 procent direkte træk, selvom transmissionen arbejder i fire underlæggende grupper, mærker man ikke gruppeskiftene. De fire grupper sikrer dog en ualmindelig stor trækkraft, og alle, der har prøvet McCormicks VT-Drive-transmission, har haft en fantastisk oplevelse af transmissionen, siger maskinhandler Jakob Helms.

McCormick V7-serien kan udstyres med uafhængig affjedret foraksel og semi-automatisk affjedret kabine. Derudover kommer traktorserien standard med gennemgående chassisramme med gummiophængt motor, som sikrer et lavt støj- og vibrationsniveau, og den firestolpet kabine giver et godt udsyn. VT-Drive-transmissionen giver mulighed for kørsel fra 40 meter i timen til 50 km i timen.

Læs også

Den første af den største til mælkeproducent i Himmerland
Otte meter bred gyllenedfælder fra Gøma
Thyregod klar med flere radrensere
McCormick udvider forhandlernettet
Valtra lancerer ny app til frontlæsseren
Stoppet som Pronar-importør