Case IH opdaterer Maxxum-traktorerne

Case IH Maxxum-traktorerne har fået en række opdateringer og forbedringer. Blandt andet har de opdaterede traktorer arvet en række funktioner fra de større Case IH-modeller.

Den sekscylindrede Case IH Maxxum, model 150, som er topmodellen i serien, har fået 5 ekstra hk nominelt uden effektforstærkning og yder nu 150 hk. Det betyder, at den yder 5 hk mere end den næste model i serien, den firecylindrede Case IH Maxxum 145.

Alle andre ændringer omfatter dog hele serien. Ændringerne på de nye Maxxum modeller fokuserer på komfort og finish, pålidelighed og specialfunktioner, som forbedrer førerkomforten og øger produktiviteten.

Maxxum-modellerne fås nu i tre specifikationspakker. Maxxum og Maxxum Multicontroller-traktorer kan bestilles med selection-pakken, som har godt sælgende udstyr, der dækker de fleste kunders behov, mens Maxxum, Maxxum Multicontroller og Maxxum CVXDrive traktorerne også fås med Advanced-pakken, der indeholder teknologiske funktioner, som kunder sætter pris på i det daglige arbejde.

Endelig kan Maxxum Multicontroller og Maxxum CVXDrive-modellerne bestilles med professional-pakken, der giver adgang til de nyeste teknologiske funktioner, som viser traktorens fulde potentiale.

Komfortforbedringer

Maxxum-serien er blevet forbedret, når det kommer til design, oplevelse, kvalitetsopfattelse, ergonomi og udsyn. Det er sket for at give både ejeren og føreren et endnu bedre arbejdsredskab, imens man øger førerkomforten.

Udvendigt ses en ændret kabineindgang med trin som på Magnum. Når man sidder i sædet, vil føreren opleve mange små, men vigtige ændringer, som gør arbejdsdagen nemmere, inklusive en telefonholder, USB-strømstik og en tablet-holder. Foran er viskerens placering ændret. Den dækker nu 60 procent mere af forruden, og føreroplevelsen kan forbedres med et læderrat i høj kvalitet og nye avancerede joystickfunktioner.

Maxxum-traktorerne har arvet mange funktioner fra de større modeller for at forbedre føreroplevelsen, blandt andet kabinebeklædning i høj kvalitet som i en personbil, forbedret ergonomi og et nyt kølet opbevaringsrum.

Intelligente betjeningsfunktioner

På Maxxum CVXDrive modellerne er betjeningen af transmissionen blevet forbedret med ekstra »intelligente« CVT-betjeningsfunktioner. Som reaktion på kundeundersøgelser er kørekarakteristikken blevet forbedret for at maksimere vendegearets respons samt responsen ved acceleration/deceleration, kørepedalens følsomhed er blevet optimeret, følsomhed og positionsregistrering på Multicontrolleren er forbedret, og nu er det muligt at tilsidesætte fartpiloten.

Udvendigt har Maxxum modellerne nu en bedre opbevaring af topstangen og nemmere adgang til hydraulikkoblingerne, hvilket gør det lettere at til- og frakoble redskaber. Der er også nye LED markeringslys plus en ny tryklufttilslutning til kontrol af dæktryk og til rengøring.

De nye traktorer fås fra foråret 2022.

Læs også