Maskiner under Broen sprænger rammerne

Lysten til at udstille på den grønne maskinmesse »Maskiner under Broen« er så stor, at udstillingsleder Erik Nissen har været nødt til at sprænge de fysiske rammer og udvide standarealet i forhold til sidste udstilling i august 2018.

- Indtil videre har 100 virksomheder købt standplads, og vi forventer klart at runde de 106 udstillere, som er vores egen rekord. Netop derfor er det mildest talt imponerende, at vi allerede nu har været nødt til at finde tegnebrættet frem og udvide standarealet i forhold til sidst. Der bliver ganske enkelt købt større stande, og det kan vi kun tolke på én måde: Virksomhederne vil det her, fastslår Erik Nissen, som allerede har solgt 22.250 m2 standareal til udstillingen. »Maskiner under Broen« slog portene op sidst, var det samlede standareal 21.000 m2.

Der er naturligvis ikke uendelig plads på udstillingsarealerne i Middelfart ved den nye Lillebæltsbro, men Erik Nissen pointerer, at efter udvidelsen er der plads til knap 25.000 m2 stande, så der er stadig håb for de virksomheder, som endnu ikke har bestilt en stand til »Maskiner under Broen« den 24. og 25. august 2022. 

Maskindemonstrationer kræver plads 

Hos brancheforeningen Maskinleverandørerne, der arrangerer »Maskiner under Broen«, er formand for foreningens messeudvalg, Birger Pedersen, begejstret for den store opbakning til udstilling, men han understreger, at formålet ikke er at skabe den størst mulige udstilling.

- Det handler om at lave den bedste udstilling for både besøgende og udstillere, og vi har ingen ambitioner om at vokse for meget. Alligevel er det glædeligt, at maskinleverandører fra hele landet ikke kan vente med at komme ud og vise deres produkter. Og i forhold til det større standareal tror jeg, at det har betydet noget, at vi officielt har tilladt tændte motorer og maskindemonstrationer på standene. Det kræver jo lidt ekstra plads, så sikkerheden er i orden, når fagfolkene tester grejet selv, fortæller Birger Pedersen, der desuden er indehaver i Timan A/S, som netop vil bruge noget af standarealet på at tilbyde gæsterne at prøve maskinerne.

Hele produktsortimentet med

En af de udstillere, som har valgt at købe en større stand end ved sidste udgave af »Maskiner under Broen«, er Epoke A/S. Virksomheden havde 250 m2 til rådighed i 2018 men hele 500 m2 i år, og det skyldes, at man simpelthen vil tage hele sortimentet med, fortæller sælger John Overgaard Jensen.

- Først og fremmest vil vi gerne vise hele vores produktprogram frem denne gang, og det kræver mere plads. Men vi har også vores BRODD-serie af mekaniske fejemaskiner til montering bag traktoren. Det er solidt udstyr, som vi ikke tidligere har promoveret i Danmark, men det kommer vi altså til »Maskiner under Broen« for at gøre, siger han.

Det er dog stadig virksomhedens vintermateriel, som er i fokus, når Epoke A/S udstiller, og her kan John Overgaard Jensen mærke, at snestormen i december 2021 ikke er gået ubemærket forbi hos de ansvarlige for landets mange vintertjenester.

 

​​​​​​Maskiner under Broen

  • Maskiner under Broen er arrangeret af Maskinleverandørernes sektion 2 – Vej, Park & Anlæg og har været afholdt i 2016 og 2018. På grund af Coronasituationen blev messen i 2020 aflyst
  • Udstillingen afholdes på arealerne under den nye Lillebæltsbro ved Middelfart, er gratis for fagfolk og er åben fra kl. 09:00 til 16:00 både onsdag den 24. august og torsdag den 25. august

Læs også