Tyske smøremidler i den høje kvalitetsskala

Hos Addinol Danmark ApS handler det om kvalitetsolier og smøremidler til både landbruget, industrien og private.

-  Kvalitet koster, men betaler sig totalt set, lyder det fra medindehaver og sælger Svend Eskildsen, der på fem år har gjort de tyske smøreolieprodukter etablerede og kendte på det danske marked.

Smøremidlerne tilbydes både landbruget, industrien samt private. Inden for landbruget til blandt andet traktorer, mejetærskere og andre landbrugsmaskiner, biogasanlæg og andre anlæg og maskininstallationer i landbruget.

Og netop landbruget er et vigtigt marked for Svend Eskildsen, der for godt fem år siden blev medindehaver og sælger af Addinol Danmark ApS, der er et datterselskab, der skulle introducere selskabets smøremidler på det danske marked med salg og distribution.

Addinol er i Tyskland en både anerkendt og gammel virksomhed, der i mere end 80 år har udviklet og produceret smøremidler.  I dag produceres og tilbydes mere end 650 forskellige højtydende smøremidler til flere forskellige formål og brancher, og der kommer løbende flere til.

Kvalitet og miljø

Og det var også »Made in Germany« -stemplet for Addinol-smørmidlerne, der var en vigtig grund til, at Svend Eskildsen er gået »all-in« på det danske marked. For Svend Eskildsen er de tyske smøremidler præcis det, der passer for det marked, der er i dag.

- Vores kunder oplever, at de får en god kvalitetsolie til en ærlig pris. Kvalitet handler også om miljø. Den olie vi sælger til landbruget, er biologisk nedbrydelig. Vi oplever også, at landbrugskunderne fortsætter med at købe og bruge smørmidlerne, når de først har prøvet dem.

Svend Eskildsen fremhæver også den effekt, som kunder har oplevet omkring Addinol-smøremidlerne. En effekt der er set over en bred vifte af formål og smøreopgaver i landbruget. Blandt andet i forbindelse med biogasanlæg, traktorer, mejetærskere og vandingsanlæg.

Læs også