Dobbelt jubilæum med maskinsalg og service

Brdr. Holst Sørensens A/S kan fejre 20-års jubilæum med Giant minilæssere samtidig med, at firmaet er på vej mod 60 år i markedet.

Brdr. Holst Sørensen holder til i Obbekær nær Ribe i Sydjylland, hvor man er landsdækkende importør af flere mærker indenfor landbrugsmaskiner. Arkivfoto

Brdr. Holst Sørensen er en af de førende importørhuse af landbrugs- og entreprenørmaskiner i Syddanmark med mærker som Siloking, Jeantil, Kato-IHI minigravere og Merlo-teleskoplæssere.

I dag er Giant en af de mest solgte mærker hos importøren i Sønderjylland. Maskinerne sælges lokalt og gennem et bredt forhandlernetværk i både Danmark og Sverige.

I år hvor Brdr. Holst Sørensen er på vej mod 60 år i markedet kan de fejre 20 års samarbejde med Tobroco Giant. Senest har Brdr. Holst Sørensen udvidet samarbejdet med den hollandske producent til også at omfatte komprimeringsmaskiner som jordlopper og pladevibratorer til professionelle brugere.

Giant tilbyder et bredt maskinprogram med minilæssere, teleskoplæsser og »skid steer« fra 1.100-5.000 kg.

Giant minilæsserne er ifølge importøren kendt for høj løftekapacitet og lav egenvægt til både landbrugs- og entreprenørsektoren.

 

Læs også