Stenderup udvider forhandlernet

Stenderup A/S udvider sit netværk og indgår ny forhandleraftale med Risskov Have- & Parkmaskiner ApS omkring Gehl-minilæssere.

Risskov Have- & Parkmaskiner har base ved Aarhus og forhandler flere forskellige produkter til den grønne branche.

- Vi er yderst tilfreds med at få Gehls fantastiske maskinsortiment ind i vores program. Dette muliggør, at vi kan opfylde vores kunders efterspørgsel. Vi glæder os til at udvikle vores virksomhed med Gehl-læssemaskiner, lyder det fra sælgerne Allan Daugaard og Erik Nielsen, Risskov Have- & Parkmaskiner.

- Gehl egner sig utrolig godt til Allan og Eriks kunder, fordi den er så godt udstyret. Dette gør, at det er muligt at få redskaber til alle typer opgaver. Allan og Erik har allerede leveret den første Gehl til en boligforening, her kommer Gehl ´s fordele virkelig til udtryk, når man for eksempel skal køre med en hækkeklipper, siger Søren Boje, der er forhandleransvarlig for Gehl hos Stenderup A/S.

Hos Stenderup A/S siger adm. direktør Troels Stausholm Jensen:

- Vi er utroligt glade for at byde Risskov Have- & Parkmaskiner ApS velkommen i vores Gehl-forhandlernetværk. Deres erfaring indenfor salg og service af have/park-maskiner passer perfekt ind i vores portefølje af forhandlere.

Gehl-maskinerne er både tysk og amerikansk produceret. Maskinerne er udstyret med Perkins-motor og Rextroth-hydraulik.

Stenderup A/S er Gehl-importør I Danmark og Norge.

Læs også