Deutz-Fahr lancerer TractorCare-garanti

Fra 1. juni 2023 blev der tilknyttet en ekstra tre-års TractorCare-garanti til alle fabriksnye Deutz-Fahr-traktorer i Danmark. Den ekstra garanti dækker tre år eller ind til 2.500 timer alt efter, hvad der kommer først.

Det er administrerende direktør Henrik Hansen fra den danske importør Moni Worldwide, der har forhandlet garantien på plads med det uafhængige selskab, der står bag garantien.

- Vi har været igennem en meget konstruktiv proces med både dem og vores forhandlere. Alle parter har villet have det her til at lykkes, og jeg er stolt over, at vi nu kan give kunderne endnu mere tryghed i maskinbudgettet med vores ekstra TractorCare-garanti her i Danmark, forklarer direktøren.

- Garantien er fremover en del af prisen på alle Deutz-Fahr-traktorer i Danmark. Nogle vil nok spørge, om man så kan få en lavere indkøbspris ved at vælge den ekstra garanti fra? Nej, vi har i samråd med vores forhandlere besluttet, at forsikringen så at sige er obligatorisk. Alle får glæde af den, og vores forhandlere skal ikke til at diskutere for eller imod i forbindelse med en handel. Markedsandelen for Deutz-Fahr i Danmark er øget markant takket være en fair prissætning og dedikeret salgsarbejde af forhandlerne. Den rejse vil forskellige samarbejdspartnere gerne med på, hvilket TractorCare er et tydeligt bevis på, siger Henrik Hansen.

Læs også