Krampe lancerer en ny treakslet afskubbervogn

Nu lancerer Krampe en storebror til afskubbervognen, Krampe RamBody 750, som blev lanceret i 2022. Den nye afskubbervogn hedder Krampe RamBody 900 og rummer op til 56 kubikmeter, hvilket er betydeligt større end den to-akslede udgave.

Vognens store rumindhold opnås blandt andet gennem en større vognkasse og en nyudviklet volumenbagklap på 3,3 kubikmeter til Rambody-serien, så der kan køres med store læs af græs og majs ud af markerne med den nye vogn. Den nye volumenbagklap kan også leveres til Krampe RamBody 750.

Krampe RamBody tømmer vognkassen via en robust afskubber med et stort integreret vindue, der sikrer, at chaufføren har frit udsyn til vognkassen. Et centralt, langsgående profilrør udformet som en pil beskytter de hydrauliske cylindre, der udfører aflæsningen.

Her arbejder fem hydrauliske cylindre og sikrer stabil fremdrift og hurtig tømning af vognkassen hver gang. Vognen er opbygget med et stærkt chassis, Krampes velkendte luftaffjedring og styrende BPW-aksler med overliggende bremsecylindre.

Alt i alt resulterer det i meget høj kørekomfort og maksimal frihøjde. Vognen er EU-typegodkendt. Desuden vil der på Agritechnica også blive præsenteret en Isobus-løsning til RamBody-serien, så brugervenligheden er også i top.

Matcher kundernes behov

Kenneth Brønner, der er ansvarlig for salget af Krampe i blandt andet Danmark, tror, at de danske maskinstationer og større kvægbrug vil tage godt imod den nye Krampe RamBody 900.

- Introduktionen af Krampe RamBody 750 gik over al forventning. Vi har allerede leveret en del i Danmark, og har endnu flere i ordre til 2024. Med den nye model kan vores forhandlere matche flere kunders behov, så den vil uden tvivl også blive en succes, siger Kenneth Brønner.

De første enheder i pilotserien af RamBody 900 Tridem vil blive leveret fra foråret 2024.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også