Danmarkspremiere på Claas-snitter

Danish Agro Machinery A/S og Claas kan for første gang præsentere den største Claas-finsnitter på dansk jord når Jaguar 990 TT får Danmarkspremiere i uge 40 og 41, hvor der køres demokørsel.

I uge 40 og 41 vil de nyeste produkter til majshøsten blive vist frem og afprøvet til demokørsel. Der er tale om en vaskeægte Danmarkspremiere, når den største Claas-snitter Jaguar 990 Terra-Trac tager sit indtog i de danske marker.

Jaguar-snitteren er monteret med det nye 12-rækkede majsbord Orbis 900.

Claas præsenterer flere nyheder på demoturen, hvor der er mulighed for at afprøve den nye finsnitter og majsbordet i marken. Majsbordet Orbis 900 byder blandt andet på et nyt ud- og indklapningskoncept.

Selvom Jaguar 990 Terra-Trac er den største finsnitter fra Claas til dags dato, så har den en lav egenvægt, der gør den mere skånsom mod jordbunden og dermed jordens struktur.

Fleksibilitet

Terra-Trac er efterhånden et kendt koncept herhjemme, hvor almindelige og udfordrende majsmarker har nydt godt af bæltesnitterens skånsomme kørsel. Også i forårets græsmarker sikrer Terra-Trac på Jaguar-snitterne en stor fleksibilitet, når det unikke system på forlandet skåner græstørven for beskadigelser.

- Jaguar 990 med 925 hk er en absolut sværvægter, og det glæder os, at vi kan præsentere den største Claas-snitter til majshøsten 2020. Dens enorme kapacitet stiller store krav til hele logistikken omkring majssnitningen og det ved vi vil være interessant for de fleste at se nærmere på. Claas Orbis 900-skærebordet vil også kunne opleves under dette års demokørsel, siger salgs- og produktchef, Iwer Dall, Danish Agro Machinery.

Maskinen præsenteres på forskellige lokationer i Jylland fra den 1. oktober og hele uge 41 med.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Læs også