bannerPos

Fire nye traktorer fra John Deere

Fire nye John Deere-traktorer, der spænder i Hhk-området fra 90 til 120 hk. De nye traktorer erstatter de tidligere 6M-, 6MC- og 6RC-serietraktorer.

Per Jørgensen

Journalist
17-09-2019 10:51
John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

De erstatter de tidligere 6M-, 6MC- og 6RC-serier og de fire nye 4-cylindrede John Deere-traktorer spænder fra 90 til 120 hk og med en akselafstand på 2,4 m.

Det er en mere kompakt 6M-serie traktor, end John Deere tidligere har udbudt, og den er designet med lav motorhjelm, så der er frit udsyn over maskinens front. Derudover giver den slankere rat-afskærmning på instrumentbrættet, og det nydesignede panoramavindue i førerhusets giver perfekt udsyn i forbindelse med frontlæsserkørsel og brug på områder med begrænset plads.

Den forbedrede manøvredygtighed er resultatet af den korte akselafstand, der muliggør en lille venderadius på kun 4,35 m på de nye 4-cylindermodeller. Til trods for det slanke design har disse kompakte traktorer en maksimal tilladt bruttovægt på 10,45 ton, hvilket betyder, at de har en hidtil uset nyttelast i denne klasse på op til 4,7 ton.

Flere transmissionsmuligheder

Traktorer i 6M-serien har et nydesignet førerhus, som er betydeligt lysere og har et mere moderne udtryk. Derudover er det lydsvagt med en klassificering på 70 dB(A).

Alle de vigtige betjeningsfunktioner findes på panelet til højre, som har fået et helt nyt design, mens modeller med CommandQuad transmission kan tilpasses med en Compact CommandArm (ekstraudstyr) med funktionerne placeret i armlænet.

Den nye 6M-serie har mulighed for tre forskellige transmissioner. PowrQuad og AutoQuad som er firetrins Powershift-transmissioner, mens CommandQuad Plus har fuldautomatisk gear- og områdeskift uden brug af kobling.

John Deeres nye traktorer i 6M-serien tilbydes allerede fra slutningen af september måned.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon 20 25 10 37

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next