bannerPos

Fire nye traktorer fra John Deere

Fire nye John Deere-traktorer, der spænder i Hhk-området fra 90 til 120 hk. De nye traktorer erstatter de tidligere 6M-, 6MC- og 6RC-serietraktorer.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
17-09-2019 10:51
John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

De erstatter de tidligere 6M-, 6MC- og 6RC-serier og de fire nye 4-cylindrede John Deere-traktorer spænder fra 90 til 120 hk og med en akselafstand på 2,4 m.

Det er en mere kompakt 6M-serie traktor, end John Deere tidligere har udbudt, og den er designet med lav motorhjelm, så der er frit udsyn over maskinens front. Derudover giver den slankere rat-afskærmning på instrumentbrættet, og det nydesignede panoramavindue i førerhusets giver perfekt udsyn i forbindelse med frontlæsserkørsel og brug på områder med begrænset plads.

Den forbedrede manøvredygtighed er resultatet af den korte akselafstand, der muliggør en lille venderadius på kun 4,35 m på de nye 4-cylindermodeller. Til trods for det slanke design har disse kompakte traktorer en maksimal tilladt bruttovægt på 10,45 ton, hvilket betyder, at de har en hidtil uset nyttelast i denne klasse på op til 4,7 ton.

Flere transmissionsmuligheder

Traktorer i 6M-serien har et nydesignet førerhus, som er betydeligt lysere og har et mere moderne udtryk. Derudover er det lydsvagt med en klassificering på 70 dB(A).

Alle de vigtige betjeningsfunktioner findes på panelet til højre, som har fået et helt nyt design, mens modeller med CommandQuad transmission kan tilpasses med en Compact CommandArm (ekstraudstyr) med funktionerne placeret i armlænet.

Den nye 6M-serie har mulighed for tre forskellige transmissioner. PowrQuad og AutoQuad som er firetrins Powershift-transmissioner, mens CommandQuad Plus har fuldautomatisk gear- og områdeskift uden brug af kobling.

John Deeres nye traktorer i 6M-serien tilbydes allerede fra slutningen af september måned.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon 20 25 10 37

Foto viser mulig ulv i Nordjylland

Vildtkamera har formentlig fanget billede af ulv, der ifølge ulve-redaktør har opholdt sig i Nordjylland siden 2017.

Landboforening skal have ny formand

Østdansk Landboforenings formand, Jørgen Petersen, trækker sig til marts efter hele 31 år som formand.

På rutchetur gennem det første år som selvstændig

Kasper S. Nielsen blev efter 10 års søgen endelig selvstændig mælkeproducent for godt et år siden. Afstanden fra bopælen på Sjælland til den kommende gård i Nordjylland og euforien over endelig at kunne se sin drøm gå i opfyldelse gjorde, at der var flere ting den unge landmand ikke lagde mærke til før underskriften var sat og han stod med nøglerne i hånden. Nu håber han, at andre kan lære af hans historie.

Økonomi i at forsikre sig mod lejesæd i stedet for at vækstregulere

Det kan betale sig for landmænd, der har lav risiko for lejesæd, at forsikre sig mod lejesæd og undlade vækstregulering, viser et projekt.

Pisk eller gulerod til økologerne

Økologisk VKST inviterer den 22. januar til årsmøde, der blandt andet kommer til at handle om klimaregulering.

1000 dage uden arbejdsulykker

Agilia A/S ved Videbæk fejrede i sidste uge, onsdag, 1000 dage uden arbejdsulykker. Virksomheden har over de seneste år øget sikkerheden på arbejdspladsen for at skabe et bedre arbejdsmiljø, oplyser virksomheden. Milepælen står i kontrast til en landbrugsbranche, der hvert år topper statistikkerne for arbejdsulykker.

Styr lyset i stalden via telefonen

Virksomheden NewRoniX, der leverer professionelle lysstyringer til industri og landbrug, oplevede stor interesse for deres løsninger på NutriFair i Fredericia.

Avisfusion i landbrugspressen

Fra midten af februar fusionerer LandbrugsNyt og LandbrugØst til én avis, hvor LandbrugØst bliver den fortsættende avis.

Minister besøgte vestjysk biogasanlæg

Fødevareminister Mogens Jensen (S) var i går på rundtur i det vestjyske, hvor turen blandt andet gik til Viftrup Biogas nær Spjald i Ringkøbing-Skjern Kommune
Side 1 af 1748 (34960 artikler)Prev1234567174617471748Next