bannerPos

Ny Case IH app

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
12-11-2020 14:27
Case IH har en strategi om at være førende på præcisionslandbrug. Første skridt i år var introduktionen af AFS-Connect-traktorserien og Case IH telematic-portal AFS-Connect.

Case IH er nu klar med den næste opgradering af netværket, som vil gøre brugeroplevelsen endnu bedre. Den nye Case IH RTK+ app giver brugeren et endnu bedre overblik over maskinerne.

Appen giver mulighed for at opsætte alarmer ved uventet kørsel, både tidspunkt og sted, hvilke betyder at man kan definere et område som traktoren må være i, og kommer den uden for den usynlige grænse, så får man via appen, besked om dette.

I appen kan brugeren se maskinernes placering i real tid, som opdateres konstant. Appen kan se data for fejlfinding satellitantal, hastighed, højde, korrektionstype, antal timer siden start med videre.

Det er også muligt gennem appen at beregne ruten til maskinen, så dagens afløser, hurtigt og præcis kan finde køretøjet, også selvom det er i bevægelse.

Appen er gratis for alle burgere med et RTK+ abonnement fra Case IH og appen kan downloades til både IOS eller Android.

Nye tilskudsmuligheder til energioptimering på landbrugsbedrifter

I første kvartal af 2021 bliver det igen muligt at søge tilskud til at gennemføre energibesparende tiltag i virksomheder. Tilskuddet kommer fra Energistyrelsens nye erhvervspulje, som afsætter 605 millioner kroner i tilskud til energieffektiviseringer i det kommende år.

Vandets pH betyder overraskende meget for midlernes effekt

- Det er en øjenåbner at se, hvad regulering af sprøjtevandets hårdhed betyder for virkning af midlerne. Det kan for eksempel reducere forbruget af glyphosat, fortæller planteavlskonsulent Bente Andersen.

Vores klimaregnskab understreger behovet for grøn omstilling

Ringkøbing-Skjern Kommune er begyndt at inddrage landbrug, skovbrug og affald i sit klimaregnskab. Det tegner et knapt så grønt billede af kommunen, der er i dialog med landbruget for at indfri sit mål om at blive 100 procent fossilfri i 2040.

Det er ekspropriation

Der er tale om åbenlys ekspropriation, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug i et høringssvar om regeringens nye lovforslag, der skal legalisere aflivning af alle mink.

Minister sætter ministerium til at undersøge sig selv

Miljøminister Lea Wermelin (S) har bedt sine embedsmænd om at vurdere, hvorvidt der var hjemmel i loven til at tage beslutning om at grave døde mink ned uden miljøgodkendelse. I Miljøstyrelsen har man ellers allerede vurderet, at der er hjemmel i loven til beslutningen.

Vestsjællandsk forbud mod godkendte pesticider

Flere landmænd i Slagelse Kommune må ikke bruge pesticider på deres ejendom, fordi kommunen vil beskytte grundvand, der samtidig bruges til at fortynde spildevand fra olieindustrien.
Side 1 af 1984 (39678 artikler)Prev1234567198219831984Next