Ny direktør for Danish Agros norske maskinaktiviteter

1. februar 2018 overtager Michael Husfeldt posten som CEO i Norwegian Agro Machinery, der er Danish Agro-koncernens norske importør af blandt andet CLAAS-maskiner.

Jens Skifter, der er er CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S og overordnet ansvarlig for Danish Agro-koncernens maskinaktiviteter, har siden opstarten af de skandinaviske maskinaktiviteter i oktober 2016 stået i spidsen for etableringen af Norwegian Agro Machinery. Han fortsætter nu i bestyrelsen for det norske selskab.

Michael Husfeldt, der hidtil har haft rollen som COO, får nu ansvaret for den videre udvikling af selskabet.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle og eksekvere vores strategi i Norge sammen med teamet i Norwegian Agro Machinery, fortæller Michael Husfeldt, som desuden fortsætter uændret som CEO for det danske selskab Danish Agro Machinery i Fredericia.

- Michael Husfeldt har mange års erfaring i landbrugsmaskinbranchen, hvor han før ansættelsen i Danish Agro Machinery var direktør for LMB Danmark A/S i tre år. Forinden sad Michael Husfeldt næsten syv år som direktør for branche- og arbejdsgiverforeningen Dansk Maskinhandlerforening, som organiserer næsten alle maskinhandlere i Danmark. Før dette var han aktiv med et andet varemærke, hvor den operationelle erfaring startede, siger Jens Skifter og fortsætter:

- Udviklingen i Norge ønsker vi at basere på de erfaringer, som Michael har samlet i Danmark, idet der er mange synergier i samarbejdet mellem vores teams i de to lande, siger han.

Norwegian Agro Machinery er ejer af maskinhandelsselskabet Lena Maskin AS, og har samarbejde med 11 private forhandlere. Selskabet repræsenterer i dag Premium-varemærker i tillæg til CLAAS, som CONOR, HORSCH, LEMKEN, AVR, KIVI PEKKA, SAMSON, GÖWEIL, MULTIVA og danske BOGBALLE. Selskabet har med kontinuitet sikret distributionen i Norge for CLAAS, og øget omsætningen samt markedsandelene på flere produkter. Selskabets fokus er især på traktorer.

Danish Agro-koncernen har landbrugsmaskinaktiviteter i ni lande og forventer en omsætning i 2019/2020 på ca. 4  mia. DKK, hvilket gør koncernen til en af Europas største maskinhandlere.

Læs også