Seks rendegravere og 600 citronmåner skabte glæde i det midtjyske

Seks nye grave-læssemaskiner leveret hos Philbert Entreprise – det blev fejret med ikke mindre end 600 citronmåne-kager

Direktør Simon Philbert er godt i gang med at fylde frontskovlen med de 600 citronmåner der fulgte med i handlen. Seks stolte maskinførere stående foran deres nye maskiner.

MASKINER Forleden stod dagen i festens tegn for den midtjyske entreprenørvirksomhed Philbert Entreprise ApS i Karup. Virksomheden fik leveret de sidste, af deres længe ventede seks nye Hydrema rendegravere, hvilket blev fejret med maner.

I dagens anledning havde direktør Simon Philbert, derfor inviteret kunder, medarbejdere, naboer og pårørende indenfor til kaffe, øl, snacks og 600 citronmåner, for stolt at vise de nye maskiner frem, samt for ikke mindst, at takke sine hårdtarbejdende medarbejdere og trofaste kunder, der på hver sin måde har andel i de nye maskiner.

I forbindelse med markeringen, kom direktør Simon Philbert ind på investeringen og valget af rendegravere:

- Valget af rendegravere skyldes den simple årsag, at i 99% af tilfældene, kan en rendegraver med de rette egenskaber, udføre de opgaver vi har brug for. En Hydrema rendegraver har netop de egenskaber vi skal bruge, og så virker de bare.

 

Fleksibel maskine

Hydremas knækstyring, som gør at maskinen nemt kan komme rundt på de snævre byggepladser, sammen med den unikke sideforskydning af grave-armen med det store arbejdsområde, fremhæves som vigtige egenskaber i valget af maskinerne.

Endvidere er rendegraveren en meget alsidig maskine, der kan løse de fleste af firmaets opgaver på byggepladsen. Slutteligt fremhæves den gode førerkomfort og i særdeleshed dobbeltkommandoen, som sætter føreren i stand til at arbejde effektivt, både fremad- og bagudrettet.

Maskinerne fordeler sig med 3 stk. 906F'ere, der har 122 hk og 3 stk. af den større 926F med 145 hk. De seks nye grave-læssere er bl.a. udstyrede med 3 kameraer og LED-forlygter, for at øge udsyn og sikkerhed, samt Hydrema skovl-pakke inkl. pallegafler.

Der er også styr på serviceringen fremover, da alle maskinerne er leveret med automatisk centralsmøring og købt med servicekontrakt. Maskinerne afløser 6 ældre Hydrema grave-læssere, og er endda også finansieret gennem Hydrema Finans. Så man kan roligt sige, at ”Philbert Entreprise ApS bliver i Hydrema familien”, som Hydremas sælger i Vestjylland, Brian Løjngaard, udtrykker det.

 

Stor ekspertise

En af årsagerne til Philbert Entreprises succes gennem årene, er virksomhedens store ekspertise inden for støbning af sokler, hvor man årligt er ansvarlig for støbningen af op mod 150 sokler primært til parcelhuse.

Direktør Simon Philbert udtalte i den forbindelse:

- Vi er eksperter i at lave sokler og det er vores kerneområde. Ud over vores ekspertise i at lave sokler, har vi gennem flere år opbygget en fantastisk trofast kundebase, som vi lever af. Vores kunder betyder alt for os, så det er vigtigt for mig, at vi løbende har kontakt med kunderne, så vi ved, at de er tilfredse med det arbejde vi udfører, og tingene kører efter planen. Heldigvis har jeg nogle fantastiske medarbejdere, som har en kæmpe andel i firmaets succes, og de er en stor årsag til, at vi kan lave en investering i nye maskiner, som her i dag.

Philbert Entreprise ApS blev stiftet i 2011 og har i dag 20 medarbejdere. 5 af medarbejderne har været med siden stiftelsen. I årenes løb har det gode omdømme skabt den trofaste kundekreds.

Ud over virksomhedens ekspertise og kerneområde indenfor støbning af sokler, varetager Philbert Entreprise ApS forskellige typer af opgaver indenfor jord-, kloak-, anlæg- og belægningsarbejde.

jba

Læs også