Vildtkamera på et helt nyt niveau

Land & Fritid kan nu tilbyde et nyt vildt- og overvågningskamera, som medfører overvågning og vildtobservation på et helt nyt niveau.

Når kameraet opfanger bevægelser, for eksempel fra en ræv, får man straks en notifikation, og man kan med det samme se billeder og videoer direkte via appen. Foto: Land & Fritid Der er mulighed for at tilslutte vildtkameraet til ekstern strøm fra solpanel via et enkelt stik. Foto: Land & Fritid

Vildt- og overvågningskameraer er gennem årene løbende blevet forbedret, og Land & Fritid-butikkerne over hele landet tilbyder nu vildtkameraet S960, som tilhører en helt ny generation af vildt- og overvågningskameraer.

- Hvis man ønsker et vildtkamera, der skal være godt og nemt, skal man vælge S960, fortæller Jens Ditlev Rosenvinge, der siden 2020 har været produktansvarlig for jagt og outdoor i den landsdækkende butikskæde.

S960 sender billeder og video direkte til telefonen via en app, så man ifølge Jens Ditlev Rosenvinge »slipper for bøvl med MMS og mail«.

- Når der er bevægelse foran kameraet, får man straks en notifikation, og man kan med det samme tilgå billeder og videoer direkte via appen, forklarer han og oplyser, at det er nemt og enkelt at sætte kameraet op, og man kan til en hver tid tilgå kameraet via appen og ændre indstillingerne.

- Hvis man for eksempel ønsker video i stedet for billeder, så åbner man bare appen og ændrer indstillingerne. Der er også mulighed for at ændre videolængde, optageinterval, PIR-sensitivitet og meget mere, fortæller Jens Ditlev Rosenvinge.

Forlænget driftstid

Der følger med vildtkameraet en solid og genopladelig 8000mAh lithium-batteripakke, der medfører, at man får en markant forlænget driftstid uden behov for konstante batteriskift.

- Batteriet oplades nemt i løbet af et par timer med det medfølgende USB-C kabel, og batteriets opladningsindikator sikrer, at man kan se hvornår, det er fuldt opladet og kan sættes i kameraet igen, fortæller Jens Ditlev Rosenvinge, der også gør opmærksom på, at der er mulighed for en fleksibel strømforsyning.

- Man kan tilslutte vildtkameraet til ekstern strøm fra solpanel via et enkelt stik, ligesom det er meget enkelt og hurtigt at skifte til et fuldt opladet ekstra batteri, så man aldrig behøver at vente på billeder fra kameraet, forklarer han og tilføjer, at både solpanel og ekstra batteri kan tilkøbes i Land & Fritid-butikkerne.

Med S960 er det også muligt at dele billeder og videoer med venner og familie. Som med de andre funktioner foregår det med få klik i appen.

Der medfølger dansk opsætningsvejledning, og under vildtkameraet på www.landogfritid.dk er der også et par videoer, der trin for trin hjælper dig i gang. Personalet i Land & Fritid kan desuden hjælpe med valg af abonnement og opsætning af kameraet.

Læs også