40 år i Landbrugets tjeneste

Økonomikonsulent og skattespecialist Kurt Kristensen kan torsdag den 1. september fejre sit 40-års jubilæum som konsulent i Agrovi, Nordsjællands Landboforening.

Kurt Kristensen blev den 1. september 1982 ansat som økonomikonsulent på regnskabskontoret i Nordsjællands Landboforening, men allerede under sin uddannelse til regnskabsteknikker var han i praktik i foreningen.

Da hovedopgaven var afleveret på landbrugsskolen, vendte Kurt Kristensen tilbage til Nordsjælland til en stilling som konsulent i driftsøkonomiafdelingen. Her var det i de første år særlig de nordsjællandske mælkeproducenter, som nød godt af hans rådgivning.

Landbruget har altid været omdrejningspunktet for Kurt Kristensen. Som ung nyuddannet landmand arbejdede han som landbrugsmedhjælper på forskellige bedrifter – blandt andet på Bornholm frem til han begyndte på uddannelsen som regnskabsteknikker.

Sideløbende med arbejdet som økonomikonsulent har Kurt Kristensen uddannet sig til registreret revisor og specialiseret sig inden for skatteområdet og de særlige komplekse forhold, der gælder i jordbruget.

Kurt Kristensen har i mange år været Agrovis skattespecialist med spidskompetencer og detailviden inden for blandt andet ejendomsvurderinger, generationsskifter, avanceberegninger og dødsbobeskatninger.

Han har samtidig en ganske særlig evne til at formidle selv svære skattemæssige emner, så alle lytter med, og han er derfor ofte indlægsholder ved faglige temamøder.

Kurt Kristensens jubilæum fejres torsdag den 1. september i Agrovi, Nordsjællands Landboforenings lokaler i Hillerød.

Læs også