Navnenyt til LO51-2022

DanBred skifter igen formand

Truels Damsgaard, tidligere direktør i DLF er valgt som ny bestyrelsesformand i omdiskuterede DanBred, hvor han afløser Andreas Lundby, der tog over efter en sag om sexchikane.

I august stoppede Truels Damsgaard som direktør i frøgiganten DLF. Men nu har han altså fået en ny titel på sit CV, oplyser DanBred, hvor der har været noget af en turnaround siden hele bestyrelsen blev skiftet ud som en udløber af sagen om seksuelle krænkelser fra daværende direktør Thomas Muurmann Henriksen.

Truels Damsgaard ser frem til at få sat mere fokus på virksomhedens kerneområder.

- Jeg ser frem til at overtage lederskabet i bestyrelsen og bidrage til, at genopbygningen fortsætter, og at vi samtidig kan fokusere på det, DanBred gør bedst; avl og genetik, der skaber en bedre og mere bæredygtig produktion af grise og grisekød i Danmark såvel som globalt, siger den nye bestyrelsesformand.

 

Dækkoncern med ny direktør

Jakob Nannberg Scheel er tiltrådt som ny salgsdirektør hos dækkoncernen NDI Group, hvor 32-årige Jakob Nannberg Scheel har arbejdet siden sommeren 2019 – først som salgschef i virksomhedens landbrugsdivision og nu salgschef for hele den danske salgsorganisation.

 - Det er en opgave, jeg går til med stor ydmyghed. Der er meget nyt, der skal læres om andre brancher, ikke mindst autobranchen og transportbranchen. Derudover skal vi selvfølgelig se på, om der er nogle elementer af vores strategiske tilgang til landbrugsmarkedet, som kan overføres og bruges i andre markeder, fortæller Jakob Nannberg Scheel.

Jakob Scheel Nannberg er oprindelig uddannet landmand og har derudover taget en uddannelse som handelsøkonom samt HD-uddannelsen med speciale i forretningsledelse og marketing. Inden han kom til NDI Group i 2019, arbejdede han hos Maskinhandler Indkøbsringen.

Læs også