Ung iværksætter er ny salgschef hos Semler Agro

I Vejrup har Semler Agros center for brugte landbrugsmaskiner - Used Equipment Center - snart to års jubilæum, og ved indgangen til 2020 fik centret en ny salgschef i form af 35-årige Rasmus Thing.

Trods sin unge alder kommer Rasmus med mere end 10-års international ledererfaring fra maskinforretninger i rygsækken, ligesom landmandsblodet løber i årene på ham, da han er født og opvokset på et landbrug.

Oprindeligt var Rasmus Thing ellers uddannet revisor, men afsavnet til landbruget og maskinforretningen blev for stort.

Rasmus Thing er langt fra et nyt ansigt i Semler Agro. Efter han i 2017 solgte sit iværksætterprojekt, der formidlede reservedele i maskinbranchen, trådte han ind i Semler-familien som forretningsudvikler på det der senere blev til Used Equipment Center.

- Vi mærkede en stor efterspørgsel på nyere og lettere brugte maskiner. Idéen med Used Equipment Center var at give landmanden ét samlet udstillingsvindue med et bredt udvalg af maskiner. Jo flere maskiner, vi fremviser, jo større er chancen for, at landmanden finder den rigtige løsning, siger Rasmus Thing, der fortæller, at Used Equipment Center er blevet Danmarks største forhandler af brugte landbrugsmaskiner. 

Læs også