Prisen på minkskind stiger med 20 procent på auktion

Skindprisen på denne uges auktion hos Kopenhagen Fur stiger med 20 procent i forhold til auktionen i januar, og tendensen vil fortsætte, siger selskabets administrerende direktør, Jesper Lauge Christensen, til Børsen.

Prisen på de danske skind ligger på omkring 330 kroner.

- Så har vi nået et leje, hvor det er ved at være sjovt, og hvor avlerne af skindene også tjener penge på de skind, de har investeret i at producere, siger Jesper Lauge Christensen til Børsen.

Direktøren melder om et godt detailsalg i Kina, Korea og USA. Derudover presser det prisen op, at de danske minkskind snart forsvinder for bestandigt.

Direktøren forventer, at auktionen vil give en lille milliard kroner i omsætning.

25-års jubilæum i Agrovi

Agrovis juridiske konsulent og afdelingsleder for husets juridiske afdeling, Jonna Munch, kan 1. maj fejre 25-års jubilæum.

Jonna Munch blev ansat i Nordsjællands Landboforening i 1996. Hun har i alle årene haft ansvaret for at bistå landmændene i daglige juridiske problemer. blandt andet i ejendomshandler, hvor hun rådgiver om de juridiske aspekter, samt familiejura, for eksempel i forbindelse med generationsskifte og dødsbo-behandlinger.

Jubilæet fejres på den anden side af sommerferien, når der er lidt færre restriktioner at tage hensyn til, oplyser Agrovi.

Læs også