Velas Økologi udvider med tre nye ansigter

Det går hurtigt i det økologiske markbrug. Så hurtigt, at Velas Økologi nu udvider afdelingen med to nye økologikonsulenter samt en praktikant.

Den nye økologikonsulent Sandie Holm begyndte i Velas den 1. oktober. Her skal hun være tilknyttet Velas’ kontor i Vissenbjerg. Herfra skal hun rådgive både fynske samt sjællandske økologer. Hun har syv års erfaring som økologirådgiver og kommer aktuelt fra en stilling i biogasbranchen. 

Ny økologikonsulent Mads Gad er nyuddannet jordbrugsteknolog og skal indgå i økologisekretariatet. Derudover bliver han også ansvarlig for den digitale udvikling af det økologiske planteavlsbrug, blandt andet ved at skulle implementere den nyeste teknologiske udvikling inden for teknik-, satellit- og maskinteknologi. 

Stine Rosenvanger er ny praktikant i Velas Økologi og skal primært arbejde med projektet »Økologi – Tæt På«, der har til hensigt at samle de fynske økologer og knytte dem direkte op med restauratører, fødevarevirksomheder og kommuner. Projektet skal både sikre landmændene bedre og direkte afsætning, mens det for aftagerne af produkterne munder ud i lokale råvarer, som matcher nøjagtigt det, deres kunder efterspørger.

Læs også