KHL-medlemmer får én million kroner retur

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, har haft et godt regnskabsår med et årsresultat på godt 1,2 millioner kroner. Nu sendes én million kroner retur til medlemmerne som overskudsdeling.

2019 har været et yderst tilfredsstillende år i Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, der landede et overskud på 1,2 millioner kroner. Et regnskabsår og et regnskab så godt, at bestyrelsen har besluttet at sende én million kroner retur til medlemmerne

- Som landmand og KHL-medlem er jeg glad for at være en del af et foreningsfællesskab, hvor vi med overskudsdeling signalerer »vi står sammen skulder ved skulder«, siger formanden for KHL, Hans Damgaard i en pressemeddelelse

Og han mener, at foreningsfællesskabet er vigtigt i den tid, vi lever i nu:

- Det er vigtigt i en tid, hvor forenings-Danmark har det svært, og hvor landbruget er udfordret på mange fronter. Og som formand er jeg stolt over at stå i spidsen for en 150 år gammel forening, som driver en fornuftig virksomhed, der konsoliderer sig år for år.

Kontingent retur

Overskudsdelingen kommer oveni de 750.000 kroner, de aktive medlemmer fik i timesatsrabatter, som blev indført fra 2019.

Samlet set betyder det, at over halvdelen af det indbetalte kontingentbeløb vender tilbage til medlemmerne i form af rabatter og overskudsdeling.

- Der er stor efterspørgsel efter mange af foreningens ydelser, og i kombination med god styring af økonomien og ikke mindst en flot indsats af vores team af dygtige og kompetente medarbejdere, nåede vi et tilfredsstillende overskud i 2019 – endda efter afholdelse af en uforglemmelig 150-års jubilæumsfest, konkluderer Hans Damgaard.

john@landbrugsyd.dk
telefon +45 21 25 19 68

Læs også