Citater fra Niels Hauge Mikkelsen

Niels Hauge Mikkelsen, Kohavegaard, Balslev.

Niels Hauge Mikkelsen, Kohavegaard, Balslev. Fynsk medlem af Bæredygtigt Landbrug:

En »second opinion« giver et lille håb

Det relativt nyvalgte fynske medlem af Bæredygtigt Landbrugs bestyrelse, Niels Hauge Mikkelsen, Kohavegaard, Balslev, har især bemærket muligheden for at få en »second opinion« på kvælstof- og efterafgrødeområdet.

- Vi kender nu aftalen, men da den er meget overordnet så bliver det interessant at se hvordan man vil udmønte den i detaljer. Hvis jeg skal tage ja-hatten på, så er jeg mest positiv over, at der er åbnet for en »second opinion« på kvælstof og efterafgrøder. Da forhandlingen er flyttet over i finansministeriet, giver det mulighed for, at vi nu kan få et frisk syn på, hvordan tingene er lavet. Vi kunne måske endda få udenlandske eksperters input også? Dermed kan vi måske få en mere fagligt korrekt tilgang til tingene, siger Niels Hauge Mikkelsen.

- Som faglig landmand og bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug er det nok der, jeg ser et lille lys i tunnelen i den her aftale. Det er mit stille håb, at det vil kunne ændre nogle ting i en mere fornuftig retning. Aftalen, som er bedre end regeringens udspil indeholder dog samtidigt en masse komplet urealistiske krav, som gør og kommer til at gøre ondt. Afgørende bliver det derfor, hvordan man faktisk og praktisk vil udmønte aftalen, hvordan alle de små detaljer skal laves.

Læs også