bannerPos

Dollarkursen stabiliserer sig men peger ned

Månedsgraf for USD i forhold til DKK Den amerikanske dollar handler sidelæns. Men den overordnede trend er fortsat ned, og målet ligger nede ved en kurs på 5,00 overfor danske kroner.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
19-10-2020 21:10

Dollarkursen har stabiliseret sig hen over de seneste uger og måneder. Selvom dollarkursen ser ud til at kunne gå en anelse op på den korte bane, så peger pilen stadig ned for dollarkursen overfor danske kroner på lang sigt.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.
Side 1 af 1988 (39746 artikler)Prev1234567198619871988Next