Mangel på hænder og stigende råvarepriser presser fødevarebranchen
Danmark er gået ind i et pludseligt økonomisk opsving, i takt med at samfundet er åbnet. Det skaber en stor efterspørgsel på varer – og flere fødevarevirksomheder kan ikke finde den nødvendige arbejdskraft til at følge med. Ligeledes betyder stigende råvarepriser, at kunderne skal til betale mere for deres varer.

Easyfood producerer et væld af kager og andet bagværk, der sælges i ind- og udland. Foto: Easyfood
Der bliver produceret bagværk som blåbærmuffins og dagmartærte i hidtil usete mængder hos det Kolding-baserede industribageri, Easyfood. Danmark, og det meste af verden, står over for et økonomisk opsving, efter verden er begyndt at åbne igen ovenpå halvandet år med nedlukninger.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her