Maskinfirma markerer de første 25 år

Fredag den 6. maj fejrer Lundtofte Maskinservice ApS sit 25 års jubilæum, der markeres med en åbent hus-reception.

Maskiner, service, mandskab og opgaveløsninger til både landbruget såvel som andre virksomheder, kommuner og private.

Lundtofte Maskinservice ApS i Tobøl nær Føvling i Sydjylland har på 25 år udviklet sig fra en nystartet lokal virksomhed, til en landsdækkende maskinvirksomhed, der opererer i hele Danmark, samt lande som Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Island og Færøerne.

Det hele startet i 1997 af indehaver John H. Christensen, der i dag står i spidsen for de nu 12 ansatte i virksomheden. Heraf en del i virksomheden, ligesom der er otte servicebiler, der kører rundt i hele landet.

Inden for landbruget tilbyder man et bredt program, der blandt andet omfatter vandingsanlæg, siloer, fodringsanlæg og varmeanlæg hvor der både tilbydes salg, reservedele og service.

Blandt mærkerne der forhandles, finder man Agrometer, Fasterholt, Scanregn, BM Silo, GEA-Mullerup, Windhager og Husqvarna.

Dertil kommer egen produktion af fodervogne og trucks under eget Lundtofte-navn.

Lundtofte Maskinservice ApS har gennem årene fået fornem anerkendelse for sit virke. I 2006 fik man Holsted Kommunes Erhvervs- og Initiativpris, ligesom man i både 2014, 2015 og 2016 blev kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen og D&B.

Specialist i fodervogne

Hos Lundtofte Maskinservice ApS i Føvling har man mange års erfaring inden for fremstilling og salg af fodervogne, som kan bruges til at køre med foder til køer og kvæg.

Lundtofte Maskinservice ApS producerer selv og forhandler sine egne Lundtofte truck fodervogne, som fremstilles på eget værksted.

Her kan kunderne vælge mellem otte forskellige modeller og størrelser – alt efter behov.

25 års jubilæum

Som nævnt blev Lundtofte Maskinservice stiftet og startede op officielt den 1. maj 1997.

Og nu er de første 25 år gået – og det bliver markeret og fejret.

- Vi har valgt at markere 25 års jubilæet fredag den 6. maj, fortæller John H. Christensen.

Han glæder sig til sammen med de ansatte at byde indenfor hos Lundtofte Maskinservice ApS, hvor en åbent hus-reception markerer jubilæet.

Det finder sted fredag den 6. maj fra kl. 17.00 – 22.00 på virksomhedens adresse på Smedevej 6A i Tobøl, Føvling, hvor der bydes på, hygge og lidt godt til ganen i form af øl/vand m.m.

Læs også