Super spændende studietur til USA

Har du lyst til at opleve både landbrug, storslået natur og meget mere i Californien, Nevada og Arizona? Så har du chancen fra 28. februar til 9. marts 2020. Vi starter i San Francisco og kører mod Los Angeles og videre til Las Vegas. Derfra til Grand Canyon med afslutning i Phoenix, Arizona.

Det er ret svært i ord at beskrive alt det, der er at opleve ved at køre rundt i det sydvestlige USA. Men ruten på denne spændende og sjældent udbudte studietur rummer en pæn bid af alt det storslåede, der kan opleves.

- Selvfølgelig er der nogle helt anderledes landbrug, som vi kan lære noget af og få nye ideer fra. Og så er der den enestående natur lige fra Grand Canyon til et stykke af den fascinerende køretur ad den berømte Highway 1 langs Stillehavet.

- Undervejs kommer vi til en række spændende byer, hvor ikke mindst San Francisco, Los Angeles og Las Vegas hører til de mest kendte, lyder det fra rejsearrangør Niels Damsgaard Hansen.

En rigtig familietur

Der køres i to minibusser med plads til otte personer i hver inklusive førerne. Der er lagt tid ind til at stoppe undervejs, så alle kan nyde det, man kommer forbi på den omkring 2.200 kilometer lange køretur gennem det meget varierede landskab.

I dagsprogrammet kan man læse mere om det, der sker de enkelte dage på den i alt 11 dage lange tur.

Studieturen er lavet i samarbejde med Effektivt Landbrug og er tilrettelagt, så den passer til landmænd og deres ægtefæller/samlevere.

Rejseleder på hele turen er tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen. Han sørger for oversættelse ved besøgene, og når der ellers er behov for det. Desuden er han behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

Tjek programmet

Programmet for turen kan du se på www.rejsogoplev.dk

Sidste frist for tilmelding og indbetaling af depositum, der blandt andet dækker flybilletten, er 1. december 2019. 

Tilmelding til Niels Damsgaard Hansen på e-mail niels@rejsogoplev.dk. Ved eventuelle spørgsmål skriv eller ring på mobil 51 41 71 58.

Læs også