John Deere dropper Agritechnica i år

I torsdags meldte John Deere ud, at de på grund af coronapandemien ikke deltager på Agritechnica-udstillingen i november måned i Hannover Messecenter.

John Deere har besluttet at forlænge deres udstillingsstop endnu et år på grund af Covid-19, og konsekvensen heraf er, at John Deere-koncernen trækker sig fra Agritechnica-udstillingen til november måned i år.

- På trods af adskillige foranstaltninger er pandemien endnu ikke under kontrol, og fremtiden er stadig usikker med hensyn til virusmutationerne og den langsomme udvikling af vaccinationerne. Det betyder, at vi ikke kan yde tilstrækkelig beskyttelse, hvilket har været en væsentlig forudsætning for vores deltagelse i Agritechnica-udstillingen, siger Alejandro Sáyago, vicepræsident Sales & Marketing, John Deere Region 2, i en pressemeddelelse.

- Agritechnica har en unik atmosfære, og det vil fortsat være vores udstilling sammen med kunderne, herunder lancering af nye produkter og netværk inden for maskinbranchen, påpeger han.

Semler Agro forstår beslutningen

- Vi har taget John Deeres beslutning om ikke at deltage i dette års Agritechnica-udstilling til efterretning, og jeg er glad for, at John Deere viser lederskab i den forbindelse, siger salgsdirektør Lars Frederik Henningsen, Semler Agro A/S.

- Vi har ikke taget stilling til Semler Agros deltagelse i Agritechnica endnu, nu hvor vores hovedleverandør har trukket sig, siger han.

Ifølge Andreas Jess, direktør for marketing, John Deere-regionen 2, har John Deere besluttet sig for at donere 250.000 euro til Medical University i Hannover til Covid-19-undersøgelser, og 50.000 euro til tyske DLG for at støtte unge under landbrugsuddannelse.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Læs også